Shop de producten van Emma Bridgewater bij Huisje14

Over Ons

Ben je al fan of sinds kort gevallen voor het prachtige servies van Emma Bridgewater dan ben je bij Huisje14 aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme voorraad van ruim 5.000 producten. Niet alleen de nieuwste collecties maar ook erg veel oudere en unieke modellen die niet meer gemaakt worden of nooit in Nederland geleverd zijn. Wat we niet op voorraad hebben kunnen we voor je bestellen, net zo makkelijk.

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en je kunt er altijd terecht om even een kijkje te nemen. Benieuwd naar de voorraad van Huisje14? Bekijk de website of maak een afspraak.

Hoe het Begon

In 2005 is het begonnen met een zelf gedecoreerde ½ pint mug in het “Pottery Cafe”. Ik was in Engeland met mijn moeder en zus en bezocht de Emma Bridgewater fabriek in Stoke-on-Trent. Toen is het zaadje geplant. Daarna elk seizoen de kriebels om nieuwe series en modellen in de kast te hebben.

Ik ging meer en meer kopen en af en toe een beetje verkopen. Dat was toen goed te combineren met mijn drukke gezinsleven. Echter, de kinderen groeiden en het aantal transacties ook.

Vanuit huis kreeg ik ineens contact met de hele wereld en verstuurde de pakketjes overal heen. Vooral naar Nederland, België, Luxemburg en Engeland, maar ook naar Amerika en Canada.

Thuis, op ons huisnummer 14, hield ik “Open Huisjes14”, een marktje waar familie, vriendinnen en klanten kwamen zoeken naar bijzondere stukken, het bleek een groot succes. In 2014 heb ik me als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was de oprichting van Huisje14 een feit.

 

Elk jaar groeit de voorraad, de verkoop en het vaste klantenbestand. Ongelofelijk trots en blij word ik daar van. Het leukst aan mijn “werk” zijn naast de producten, vooral de contacten met alle Emma Bridgewater fans. Ik heb door de jaren heen zulke leuke dames en heren mogen ontmoeten, velen komen geregeld langs of laten van zich horen via de app. Hoe leuk is dat.

Geniet van de webshop en als je vragen hebt neem vooral contact me op.

Nieuwe Producten